Soğuk Oda Malzemeleri Neye Göre Seçilmelidir?

Soğuk Oda Sistemleri Nedir? Soğuk Oda Malzemeleri Neye Göre Seçilmelidir?
 
Soğuk oda sistemleri belirli koşullarda gıdaların ve tıbbı malzemelerin aynı tazelikte korunmasına yardımcı olan ve uzun yıllar saklanabilmesini sağlamak için özel olarak tasarlanmış mühendislik harikaları arasında yer almaktadır.

Soğuk oda malzemeleri yapılacak işe ve saklanması gereken maddelerin niteliklerine, ne sıklıkta kullanılması gerektiğine göre özel olarak seçilmektedir. En ince detaylar özel formüller ile hesaplanarak gıda ve tıbbı malzemelerin sirkülasyon süreçleri ve saklanma koşulları göz önüne alınarak hazırlanmaktadır.

Saklanılan ve muhafaza edilen maddelerin sirkülasyon süreçlerinin en ufak bir hata ile hesaplanması depo içerisinde muhafaza edilen birçok ürünün kaybedilmesi veya bozulması ile sonlanmaktadır. Bu sebepten dolayı soğuk hava depoları, satın alacağınız yerlerin özellikle yetkin firmalar olmaları ve sizlere yapmış olduğunuz işlere uygunluk gösterecek soğuk depo önerilerinde bulunmaları gerekmektedir.

Soğuk oda sistemleri içerisinde kullanılacak soğuk oda malzemeleri saklanacak ürünlerin zarar görmeyeceği ve sirkülasyona ayak uyduracak nitelikte ve kolaylık da olması, soğuk oda depolarında çalışan insanların ürünleri yerleştirebilmesi ve düzenli bir şekilde oda ısısını kaybetmeden alabilmeleri için kolaylıklar sunacak şekilde hazırlanmış ve dizayn edilmiş olması gerekmektedir.

Keskinso soğuk oda sistemleri olarak her zaman müşterilerimizin sakladığı ürünlerin uzun soluklu kalabilmesi ve işlerine yarayacak soğuk oda depolarını kullanmaları için onlara en iyi hizmeti sunmakta ve her zaman memnun etmekteyiz.

 
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı