Kaliteli Soğuk Hava Deposu Üretim ve Satışı

Soğuk oda deposu insan nüfusunun giderek artması ve ticaret hacminin gelişmesi ile birlikte günümüzde olmazsa olmaz sistemler arasına girmiştir. Gıdaların üretim alanında kullanılmasının yeterli olmaması ile birlikte farklı alanlara dağıtımı esnasında korunması gerekir. Bu korumayı sağlamak adına soğuk oda üretimleri ve satışları gerçekleşmektedir.

Firmamız tarafından son derece kaliteli ve kısa sürede teslim edilen soğuk hava deposu birçok alanda kullanılmaktadır. Başlangıçta gıda korumak akıllara gelse de kimya ve ilaç sektörü için de olmazsa olmaz durumlar arasındadır. Firma olarak ülkemizde artan bu ihtiyacı karşılamak adına üretimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Müşterilerimizin bizden istediklerine uyarak kalitemizi de en iyi şekilde yansıtmayı hedefliyoruz.

Soğuk oda cihazları üretimi esnasında Avrupa standartlarına bağlı kalarak hareket ediyoruz. Üretim alanımız her ne kadar Sancaktepe olsa da başta İstanbul ilçeleri olmak üzere İstanbul dışından da siparişler almaktayız. Bizleri tercih eden müşterilerimizin herhangi bir zarara uğramadan kısa sürede üretimleri tamamlayarak gönderim işlemi için düğmeye basıyoruz.

Soğuk hava deposu konusunda senelerdir edindiğimiz tecrübe neticesinde müşteri beklentisinin farkındayız. Bu yüzden hangi alanda kullanıldığına da dikkat ederek istenen taleplere göre belirli boyutlarda üretim oluşturuyoruz. Özelikle sadece üretim alanına yoğunlaşmadan satış sonrası desteklerimizi de bizi tercih eden firma ve müşterilerimize sağlamaktayız. Telefon numaramızdan ulaşarak sizler de bu konuda bilgi alabilirsiniz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı