Soğuk Hava Deposu Neden Gerekli?

Soğuk hava deposu, günümüz teknoloji çağında işletmelerin oldukça fazla tercih ettiği sistemlerden biridir. Üretimini veya satışını yaptığınız ürünlerin muhafaza koşullarının doğru bir biçimde sağlanabilmesi ve işletmenin ekonomik anlamda kâr elde edebilmesi için son derece gereklidir. Uzun ömürlü gıdalar veya endüstriyel ürünlerin muhafazası için belli bir ısı seviyesi gerekmektedir. Firmamız bu ısı ortamını sağlayarak dış ortamdan etkilenmeyecek şekilde ısı izolasyonunu da sağlayan sistemler üretmektedir.

Gerek ürettiğimiz soğutma cihazları ve ekipmanları gerekse oda ve depoları işletmenizin ihtiyacına göre tercih edebilirsiniz. Ürün grubu fark etmeksizin her sektöre uygun hava depoları üretimi yapmaktayız. Talep ve görüşlerinizin ışığında ihtiyacınıza en uygun özel tasarım soğuk hava deposu tasarlayarak kurulumunu yapmaktayız. Depolar, özellikle ürünlerin bozulma riskini azaltması ve işletmenin zararını ortadan kaldırması nedeniyle oldukça gereklidir.

Saklama koşullarını ihtiyacınız olan ısıya göre ayarlayabilirsiniz. Depolarımız, +15 ile -5 dereceye kadar farklı şekillerde ayarlanabilmektedir. Dondurma özelliği de bulunan depolarımızın ayarlanabilir dondurma derecesi 0 ile -40 dereceye kadar değişiklik göstermektedir. Bu sayede gerek ilaç gerekse gıda ürünlerinizin muhafaza koşullarını kendi ayarlayabileceğiniz ısı seviyeleriyle kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Ürünlerinizin uygun saklama koşulları için analizler yaparak, çözüm odaklı tasarımlar yapmaktayız. Alanında uzman ve deneyimli personellerimiz ürünlerinize göre belli analizler yaparak projeyi hazırlamaktadır. Soğuk hava deposu kurulumu yaptırmak istediğiniz alanı bizlere göstermeniz yeterli olacaktır. Gerisini uzman ellere bırakarak, profesyonel hizmetler alabilirsiniz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı