PVC Şerit Perdeler İçin Sık Sorulan Sorular

Bir panjur kapısının arkasına bir Soğuk Oda PVC şerit perde nasıl takılır?
Kepenk veya benzeri bir depo veya yükleme bölmesi kapısının arkasına monte ediyorsanız, kapı mekanizmasının arkasındaki / altındaki açıklığa çelik bir kiriş takmanız gerekebilir. Bunlar normalde kapı direklerine her iki tarafta sabitlenmiş konsol köşebentlerinde desteklenebilir. Özel durumunuzla ilgili tavsiyemizi isterseniz, tam açıklığı ve her iki taraftaki destek kirişlerini ve / veya tuğla direkleri açıkça gösteren kapınızın (içeriden görüldüğü gibi) fotoğraflarını bize e-posta ile gönderin, böylece hangi yüzeylerin olduğunu değerlendirebiliriz. kirişler / braketler için kullanılabilir.
 
 
Soğuk Oda PVC şerit perde teklifini nasıl ölçersiniz?
Açıklığın genişliğini ve açıklığın yüksekliğini (veya eğer bu farklıysa perde rayın takılacağı yüksekliği) bilmemiz gerekir. Aksi belirtilmedikçe, perde rayının dahili olarak takılacağını varsayacağız. doğrudan açıklığın üzerindeki dikey yüzeyde. Bu, hava akımlarının vb. Kenarlardan sürünmesini önlemeye yardımcı olmak için perdenin açıklıktan biraz daha geniş olmasını sağlar. Perdenin açıklık girintisine ve / veya kapı pervazının alt tarafına sığmasını istiyorsanız, lütfen bize bildirin, böylece uygun şekilde teklif verelim.
 
 
Araçları Soğuk Hava Deposu PVC şerit perdelerden geçirebilir misiniz?
Bu soru sorulduğunda her zaman 'kendi arabalarımızı onlardan geçmeyiz' diyoruz. Bunun nedeni, PVC şeritler veya araç üzerindeki herhangi bir yüzey kirinin, aracın yüzey boyası boyunca çekilerek potansiyel olarak çiziklere neden olabilmesidir.
 
 
Soğuk Oda PVC şerit perdeler yoldan çekilebilir mi?
Evet, perdenin tamamının veya bir kısmının geçici olarak net erişim veya havalandırmayı iyileştirmek için kenara kaymasına izin veren bir kayar ray kurulumumuz var. Ancak, lütfen unutmayın… perdeler akordeon, kumaş gibi katlanmaz veya köşelerden bükülmez. Sürgülü bir kapı gibi düz bir yan yönde hareket ederler. Sonuç olarak, geçiş yapmaları için açık doğrusal alan olmalıdır. (örneğin…. 2m genişliğindeki bir perdenin içinden geçmek için yanında 2m'lik bir boşluğa ihtiyacı olacaktır.) Yanal alan bir sorunsa, kısmi kaydırma seçenekleri veya çift kayan ray kullanan seçenekler mevcuttur.
 
 
Kapımda kullanılacak en iyi PVC perde ray sistemi nedir?
Bu, perdenin nerede asılı olduğuna ve ne kadar ağır hizmete ihtiyacınız olduğuna bağlı olacaktır. Kapılar için dört asma ray sistemi sunuyoruz: Döner menteşe rayları (forkliftler tarafından kullanılan ağır hizmet / endüstriyel alanlar için). Bolt-on ikiz palet (sık yoğun kullanıma sahip zorlu çalışma alanlarında orta hizmet kullanımı için). Kolay takılan kancalı raylar (tüm kişisel / transpalet ortamlarında hafif ila orta kullanım için). Ve çocuklar için güvenli hızlı montaj rayları (sağlık ve güvenliğin çok önemli olduğu hafif hizmet alanları için). Her sistem hakkında daha fazla ayrıntı için ayrı ürün broşürlerine bakın.
 
 
Soğuk Hava Deposu için ne tür PVC şerit kullanmalıyım?
Bu, perdenin nerede asılı olduğuna, büyüklüğüne ve içinden ne tür bir trafiğin geçmesi gerekebileceğine bağlı olacaktır. Normal ortam sıcaklığı alanları ve / veya 0 ° C'nin üzerindeki soğutucular için Standart PVC özelliklerini tavsiye ederiz. Dondurucu veya sıfırın altındaki ortamlar için Polargrade PVC özelliklerini tavsiye ederiz (bu, PVC'nin esnek kalmasına yardımcı olmak için daha fazla yumuşatıcı içerir). Ekstra yumuşatıcı PVC'yi aşırı esnek ve dokunulduğunda yapışkan hale getirebileceğinden, donma noktasının üzerindeki alanlarda Polargrade PVC'den kaçınılmalıdır. Bu, geçişi daha zor hale getirebilir. Ayrıca gıda hazırlama ve kaynak ortamları için uzman PVC'ye sahibiz. Yaklaşık 3 m'ye kadar olan yükseklikler için genellikle 200 mm veya 300 mm genişliğinde şeritleri tavsiye ederiz. 3m-5m arasındaki yükseklikler için genellikle 300 mm veya 400 mm genişliğinde şeritleri tavsiye ederiz. 5m'nin üzerindeki yükseklikler için genellikle 400 mm genişliğinde şeritleri tavsiye ederiz. Kullanılacak PVC'nin kalınlığı, hava koşullarına ve / veya trafiğe dayanmak için perdenin ne kadar sağlam olması gerektiğine bağlı olacaktır. Daha ince PVC daha hafif olacak ve geçişi daha kolay olacak, ancak kuvvetli rüzgar veya yağmura karşı daha az etkili olacaktır. Daha kalın PVC için bunun tersi geçerli olacaktır.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı