Soğuk Oda Enerji Tasarrufu İpuçları

- Kapıları kapatın, ışıkları kapatın
- İstifleme yüksekliklerine uyun
- Sıcak yiyecekler saklamayın
- Boş dondurucu odalarındaki sıcaklığı artırın
- Boş pozitif soğuk odaları kapatın
- Doğru depolama sıcaklıkları
- Kusurları bildirin
- Kontrol buz çözme
 
ÖNEMLİ: Soğuk odanın kapıları kapat, ışıkları kapat
 
Soğuk hava deposunun Kapıları yalnızca kısa bir süreli açın ve asla açık bırakmayın. Soğuk oda da İşiniz  daha uzun sürdüğü durumlarda Soğutma sistemini durdurup fanları kapatın ve kapı kapalı olsun.
Gürültüyü ve soğuk hava akımını önlemek için beklemeye alın (uyarı ve güvenlik fonksiyonları aktif kalır). İyi yapılandırılmış, sistematik ürün depolama, soğukta ve dondurucuda geçirmeniz gereken zamanı azaltır.
 
Soğuk odada kimse kalmadığında, her zaman ışığı kapatın.
 
Sık ve kapsamlı bir mal cirosunun olduğu yerlerde, yüksek hızlı kapılar (veya en azından şerit perdeler) veya soğuk oda kapısını desteklemek için hava perdeleri) kümülatif tutulması için sağlanmalıdır. minimum kapı açılma süresi. Oda başına birden fazla kapının olduğu yerlerde, hava akışının neden olduğu artan ısı girişini önlemek için bunları birbirine kilitleyin.
 
İstifleme yüksekliklerine uyun
Soğuk odada istiflenen ürünleri, soğuk havanın dolaşabileceği şekilde tasarlayın ve düzenleyin bozulmadan, köşelerde ve üst katta depolanan mallar da yeterince soğutulmuş.
 
Soğuk odadaki maksimum istifleme yüksekliklerine tutarlı bir şekilde uyun. Hava çıkışı evaporatör / hava soğutucu asla bloke edilmemelidir.
 

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı