Soğuk Oda PVC Perdeleri

Merhaba Bugünkü Konumuz Soğuk Oda PVC Perdeleri
 
Bugün ülkemizde soğuk oda perdesi ye satılan bir çok ürün bulunmakta. Kalitesini ve özelliğini bilmediğimiz bu ürünler kansorejen madde üretmektedir. Mutlaka satın alacağınız ürünün markası kalitesi ve nerede üretildiğini belirten faturası ile birlikte mutlaka Sağlık Bakanlığı onay belgesi isteyin.
 
Bilindiği üzere soğuk hava depoları gıda maddelerinin saklandığı depolardır. Burada saklanacak ürünlerin Sağlık Bakanlığının gıda normlarına uygun saklanması gerekir.
 
Soğuk Oda PVC Perdeleri Teknik Özellikleri
 
Kapısına uygun olmayan PVC perde takılan soğuk odalara sinek sivrisinek veya haşereler yine gireceklerdir. Aksine perde bile olsa perde standartlara uygun değilse yine girerler. Soğuk oda PVC perdelerinde olması gereken özelliklerden bir tanesi tüm haşeratın  içeriye girmesini engelleyen antibakteriyel özellikli olması gerekir. Antibakteriyel özellikte olan pvc perdeler  soğuk oda çevresine  böcek ve haşerenin  yaklaşmasını engeller.
 
Özelliklerden bir tanesi ise hijyenik olması. Hijyenik olmayan PVC perdeler sağlık açısından tehlikeli olduğundan Sağlık Bakanlığınca da yasaklanmıştır. 
 
Bu özellikleri taşımayan ürünler ucuz kalitesiz ve Çin üretimi ürünlerdir mutlaka bu koşullara uyan ürünler kullanmanızı dileriz..

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı